Kjøttboller med penne og tomatsalsa

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
301 planlagt
Kjøttboller med penne og tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Å lage kjøttbollene fra bunnen er fort gjort, og da kan du også krydre dem etter eget ønske. Disse små fristelsene lages med finhakket chili – spicy til de voksne og milde til de minste?

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Penne

250 g
Penne fullkorn

Kjøttboller

400 g
Kjøttdeig
0,5 stk
Løk
1 stk
Rød chili
0,5 ts
Salt
1 ss
Olje

Tomatsalsa

6 stk
Tomater
0,5 stk
Løk
1 potte
Kruspersille
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Bland kjøttdeig med salt, finhakket løk og chili. Spe med litt kaldt vann til du får en smidig deig.

Trinn 2

Trinn 2

Kjøttboller: Lag små kjøttboller og stek på høy varme i olje til de er pent brune.

Trinn 3

Trinn 3

Tomatsalsa: Del tomater i biter og grovhakk løken. Bland inn olivenolje og en klype salt. Bland pasta, tomatsalsa og kjøttboller

Trinn 4

Server med grovhakket kruspersille.

Serveringsforslag

Server gjerne med revet parmesan.