Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kjøttboller med penne og tomatsalsa

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
138 planlagt
Kjøttboller med penne og tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Å lage kjøttbollene fra bunnen er fort gjort, og da kan du også krydre dem etter eget ønske. Disse små fristelsene lages med finhakket chili – spicy til de voksne og milde til de minste?

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Penne

250 g
Penne fullkorn

Kjøttboller

400 g
Kjøttdeig
0,5 stk
Løk
1 stk
Rød chili
0,5 ts
Salt
1 ss
Olje

Tomatsalsa

6 stk
Tomater
0,5 stk
Løk
1 potte
Kruspersille
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Bland kjøttdeig med salt, finhakket løk og chili. Spe med litt kaldt vann til du får en smidig deig.

Trinn 2

Trinn 2

Kjøttboller: Lag små kjøttboller og stek på høy varme i olje til de er pent brune.

Trinn 3

Trinn 3

Tomatsalsa: Del tomater i biter og grovhakk løken. Bland inn olivenolje og en klype salt. Bland pasta, tomatsalsa og kjøttboller

Trinn 4

Server med grovhakket kruspersille.

Serveringsforslag

Server gjerne med revet parmesan.