Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kjøttboller med hjemmelaget potetstappe

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
2932 planlagt
Kjøttboller med hjemmelaget potetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Raske og runde! Disse kjøttbollene er fiks ferdige og serveres med deilig, hjemmelaget potetstappe. En enkel og god middag for ukens travle hverdager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kjøttboller

600 g
Kjøttboller
1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje

Potetstappe

600 g
Poteter
3 dl
Helmelk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene møre og hell av vannet. Skrell og mos potetene og rør inn melken til en fin potetstappe. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk og fres det lett i olje, tilsett hermetiske hakkede tomater. Smak til med salt og pepper, legg i kjøttbollene og la det koke til alt er gjennomvarmt.

Serveringsforslag

Ha gjerne hakket koriander i tomatsausen og server retten med limebåter.