Kjøttboller med hjemmelaget potetstappe

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
3564 planlagt
Kjøttboller med hjemmelaget potetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Raske og runde! Disse kjøttbollene er fiks ferdige og serveres med deilig, hjemmelaget potetstappe. En enkel og god middag for ukens travle hverdager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kjøttboller

600 g
Kjøttboller
1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje

Potetstappe

600 g
Poteter
3 dl
Helmelk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene møre og hell av vannet. Skrell og mos potetene og rør inn melken til en fin potetstappe. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk og fres det lett i olje, tilsett hermetiske hakkede tomater. Smak til med salt og pepper, legg i kjøttbollene og la det koke til alt er gjennomvarmt.

Serveringsforslag

Ha gjerne hakket koriander i tomatsausen og server retten med limebåter.