Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kinesisk wok Sweet Chilli

Tidsbruk 25 minutter
12 ingredienser
1286 planlagt
Kinesisk wok Sweet Chilli
Legg oppskrift
i handlelapp
Søtt og hot! Sweet chili er hele familiens pepper-favoritt. Strimlet svin, null svinn – et veldig godt alternativ til det sursøte.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Rødløk
1 stk
Purreløk
2 stk
Rød paprika
1 ss
Ingefær
1 stk
Grønn chili
1 stk
Lime
4 dl
Jasminris REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
2 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kutt rødløk og purre i skiver og paprika i strimler. Bland finhakket ingefær og chili med limesaft, soyasaus og sweet chilli saus.

Trinn 2

Trinn 2

Varm woken og ha i olje. Stek kjøttet litt om gangen. Legg kjøttet over i sausen.

Trinn 3

Trinn 3

Stek grønnsakene sammen med finhakket hvitløk. De skal fortsatt ha en sprø kjerne.

Trinn 4

Trinn 4

Legg kjøttet med sausen tilbake i pannen med grønnsakene, og la det bli gjennomvarmt. Server med Jasminris.

Serveringsforslag

Smak gjerne til med 2 ss Worchestersaus i woksausen. Du kan gjerne bruke biffstrimler eller kylling i denne retten.