Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kikertsalat med nøtter og ruccula

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
143 planlagt
Kikertsalat med nøtter og ruccula
Legg oppskrift
i handlelapp
Kikerter på boks er billig, mettende, sunt og veldig, veldig enkelt. Smaker godt sammen med syrlig granateple og nøtter – som likner på kikertene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kikertsalat

2 boks
Kikerter
3 ss
Hasselnøtter
1 stk
Rødløk
2 stk
Tomater
0,5 stk
Agurk
1 stk
Granateple
1 pakke
Rucculasalat
2 ss
Hakket bladpersille
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing

1 ts
Dijonsennep
2 ss
Rødvinseddik
3 ss
God olivenolje eller valnøttolje

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll kikertene i kaldt vann og la renne av seg i et dørslag. Rist nøttene i en tørr panne. Kutt rødløk, tomater og agurk i små terninger.

Trinn 2

Rens granateplet ved å skjære det i to og banke på skallet med baksiden av en kniv slik at granateplekjernene faller ut.

Trinn 3

Lag dressing ved å blande sammen olje, sennep og rødvinseddik.

Trinn 4

Bland kikerter, nøtter, grønnsaker og granateplekjerner og vend inn dressingen. Like før servering, vend inn ruccula og hakket persille. Smak til med salt og grovkvernet pepper.

Passer godt til