Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kikertgryte med pølser og tomat

Tidsbruk 15 minutter
10 ingredienser
145 planlagt
Kikertgryte med pølser og tomat
Legg oppskrift
i handlelapp
Ukens raskeste middagsrett? Skjær, surr og kok – denne fyldige gryteretten har masse smak og er veldig enkel å tilberede.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Gryte

2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
2 boks
Hakkede tomater
1 boks
Kikerter
450 g
Mager kjøttpølse
2 stk
Tomater
0,5 dl
Olivenolje
1 klype
Pepper
1 ts
Sukker

Server med

2 ss
Finhakket gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kutt løk og hvitløk i tynne skiver. Varm olivenolje i en gryte, tilsett løken og hvitløken og surr til det er mykt.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i hermetiske tomater og kok i ca. 5 minutter. Sil av og skyll kikertene, skjær pølser i skiver og tomater i grove biter. Ha alt i gryten og la det koke et par minutter. Smak til med pepper og sukker.

Trinn 3

Server med finhakket gressløk.