Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Karristekt torsk i grønn ertesaus

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
159 planlagt
Karristekt torsk i grønn ertesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Karrig uten karri? Karri er middagens rake motsetning til fattigslig ? og sammen med spinat og erter blir denne torskeretten et fargerikt festmåltid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Løk
1 pose
Erter REMA 1000
1 pose
Bladspinat
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
4 dl
Hønsebuljong
2 fedd
Hvitløk
2 ts
Karri
2 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Kok opp buljongen sammen med finhakket løk og hvitløk. Ha i ertene og kok opp. Kjør til saus med stavmikser eller i blender og smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Krydre torskefiletene med salt, karri og kajennepepper. Brun dem godt på kryddersiden i olje til de blir gylne. Snu fisken og la trekke i ca. 2 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Varm opp ertesausen, vend inn vasket spinat og server med fiskestykkene på toppen.

Serveringsforslag

Smak gjerne til ertesausen med litt mynte og yoghurt rett før servering. Server gjerne med pita eller tortillas.