Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Karbonader med erter og løk

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
93 planlagt
Karbonader med erter og løk
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Kresen klassiker? Nå er karbonade blant våre mest populære hverdagsretter, men før i tiden var råvaren av renskåret storfekjøtt en begrenset ressurs – attraktiv og eksklusiv.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 5%, 400 g Nordfjord
3 stk
Løk
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
350 g
Erter REMA 1000
1 pakke
Potetstappe Bama
3 ss
Smør
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Varm potetstappen etter anvisning på pakken. Bland kvernet kjøtt med egg, salt og pepper og form til karbonader (4 pr pakke karbonadedeig).

Trinn 2

Trinn 2

Stek dem i litt smør i varm stekepanne ? ca. 3 minutter på hver side.

Trinn 3

Trinn 3

Ta ut karbonadene og stek skivet løk i resten av smøret i samme stekepanne.

Trinn 4

Trinn 4

Når løken er blitt brun, ha i hvitvinseddik, salt og pepper og fres til eddiken har fordampet.

Trinn 5

Trinn 5

Vend inn ertene. Server karbonader med potetstappe, løk og erter.