Kalkunfilet med fløtesaus

4 ingredienser
1358 planlagt
Kalkunfilet med fløtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
96 00
4 personer
Denne enkle retten passer for store og små.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Kalkunfilet
59,00 kr/pakke, 147,50 kr/kg
59 00
1 pose
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Fløtesaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
3 dl
Middagsris
16,90 kr/pose, 8,45 kr/kg
2 03
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
96 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kalkunfilet stekes i filmen ved 220°C i ca. 20 minutter. Kjernetemperaturen er da ca. 65 °C. Ta produktet ut av ovnen og la det hvile i minimum 10 minutter.

Trinn 2

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 3

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 4

Varm opp saus i egen gryte.