Hopp til innhold

Brødstuffing til kalkun

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
41 planlagt
Brødstuffing til kalkun

Ikke glem brødstuffing til kalkun! Brødstuffingen smaker akkurat like godt selv om den stekes i form.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 stang
Stangselleri
0.5 stk
Middels stor løk
0.5 stk
Loff
1 ss
Hakket frisk salvie
0.5 ss
Hakket frisk timian
1 stk
Egg
0.5 ss
Finrevet sitronskall
65 gr
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk stangselleri og løk. Fres mykt i smør. Skjær skorpen av loffen, og kutt i terninger på 2 x 2 cm og bland godt.

Trinn 2

Tilsett salvie og timian og smak til med revet sitronskall, salt og pepper. Avkjøl blandingen, tilsett sammenvispet egg og bland godt. Fyll stuffingen i kalkunskroget og start stekingen.

Trinn 3

Hvis stuffing skal stekes i ovn: Stek brødstuffing ved 180°C, varmluft i ca. 30 minutter til stuffingen er stivnet.