Brødstuffing til kalkun | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Brødstuffing til kalkun

4.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
41 planlagt
Brødstuffing til kalkun
Ikke glem brødstuffing til kalkun! Stuffingen er like viktig som kalkunen og smaker akkurat like godt selv om den stekes i form.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 stang
Stangselleri
0.5 stk
Middels stor løk
0.5 stk
Loff
1 ss
Hakket frisk salvie
0.5 ss
Hakket frisk timian
1 stk
Egg
0.5 ss
Finrevet sitronskall
65 gr
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk stangselleri og løk. Fres mykt i smør. Skjær skorpen av loffen, og kutt i terninger på 2 x 2 cm og bland godt.

Trinn 2

Tilsett salvie og timian og smak til med revet sitronskall, salt og pepper. Avkjøl blandingen, tilsett sammenvispet egg og bland godt. Fyll stuffingen i kalkunskroget og start stekingen.

Trinn 3

Hvis stuffing skal stekes i ovn: Stek brødstuffing ved 180°C, varmluft i ca. 30 minutter til stuffingen er stivnet.