Kålrabistappe med potet og gulrot

Tidsbruk 60 minutter
7 ingredienser
226 planlagt
Kålrabistappe med potet og gulrot
Legg oppskrift
i handlelapp
Kålrabistappe med kålrot og pinnekjøttkraft. Et klassisk tilbehør til pinnekjøttmiddagen! Superenkelt og supergodt.

Velg antall personer

8 voksne
0 barn

Ingredienser

Rotmos

2 kg
Kålrot
500 g
Gulrot
500 g
Poteter
200 g
Smør
1 klype
Malt hvit pepper
1 klype
Salt
1 dl
Pinnekjøttkraft

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell alle grønnsakene og del dem i store terninger. De skal kokes i rikelig med vann i ca. 45 minutter til kålroten er mør.

Trinn 2

Trinn 2

Sil av vannet og visp med en håndvisper til grov mos sammen med pinnekjøttkraft og smør i terninger. Smak til med salt og pepper.