Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Kålrabistappe med potet og gulrot

Tidsbruk 60 minutter
6 ingredienser
133 planlagt
Kålrabistappe med potet og gulrot
Klikk og dra
til kalenderen
En mild kålrabistappe er med på å runde av den sterke og salte pinnekjøttsmaken. Hvis du ønsker å bruke noe av kokesjyen fra pinnekjøttet i rotmosen, skal du halvere smør- og saltmengden.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 kg
Kålrot
187,5 g
Gulrot
187,5 g
Poteter
56,3 g
Smør
0,2 ts
Malt hvit pepper
0,4 ss
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell alle grønnsakene og del dem i store terninger. De skal kokes i rikelig med vann i ca. 45 minutter til kålroten er mør.

Trinn 2

Trinn 2

Sil av vannet og visp med en håndvisper til grov mos sammen med pinnekjøttkraft og smør i terninger. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Noen liker å smaksette rotmosen med kokesjyen fra pinnekjøttet. Halver da smør, fløte og saltmengden.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Dra ned i kalender