Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Januarwok med kyllinglårfilet

Oppskrift på Januarwok med kyllinglårfilet

En superenkel wok med friske, sterke og syrlige smaker.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 13 ingredienser
Handlet 74 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Smak til med

1 klype Pepper
1 stk Lime

Wok

2 fedd Hvitløk
1 stk Sjalottløk
300 g Frosne aspargesbønner
1 stk Gulrot
1 stk Rød chili
30 g Fersk ingefær
1 ss Fiskesaus
500 g Kylling lårfilet
2 ss Soyasaus
3 ss Rapsolje
1 stk Brokkoli

Del vår Januarwok med kyllinglårfilet oppskrift


Slik lager du Januarwok med kyllinglårfilet

Trinn 1

Strimle kyllinglårfiletene. Varm opp en wok eller stekepanne til den er rykende varm og ha i rapsolje. Wok kyllingstrimlene i 2 omganger. Sett til side mens du wokker grønnsakene.

Trinn 2

Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Ha rapsolje i den rykende varme stekepannen og tilsett chili og hvitløk. Fres lett for å frigi smaken i oljen. Tilsett sjalottløk, fryste aspargesbønner, skivet gulrot og brokkoli i små buketter, og fres dette godt i 3 minutter. Sørg for å ha god varme hele tiden.

Trinn 3

Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Vend forsiktig på kylling og grønnsaker og fres godt i ca. ett minutt til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Trekk til side, press over limesaft og smak til med pepper.

Serveringsforslag

Dryss rikelig med frisk hakket koriander over retten før servering.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (8,2g) herav Sukkerarter (6,1g), Fiber (7,9g), Protein (36,5g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (8,2g) herav Sukkerarter (6,1g)
  • Fiber (7,9g)
  • Protein (36,5g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender