Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Januarwok med kyllinglårfilet

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
172 planlagt
Januarwok med kyllinglårfilet
Legg oppskrift
i handlelapp
En superenkel wok med friske, sterke og syrlige smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Wok

1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sjalottløk
300 g
Frosne aspargesbønner
1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkoli
500 g
Kylling lårfilet
2 ss
Soyasaus
30 g
Fersk ingefær
3 ss
Rapsolje
1 ss
Fiskesaus

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Strimle kyllinglårfiletene. Varm opp en wok eller stekepanne til den er rykende varm og ha i rapsolje. Wok kyllingstrimlene i 2 omganger. Sett til side mens du wokker grønnsakene.

Trinn 2

Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Ha rapsolje i den rykende varme stekepannen og tilsett chili og hvitløk. Fres lett for å frigi smaken i oljen. Tilsett sjalottløk, fryste aspargesbønner, skivet gulrot og brokkoli i små buketter, og fres dette godt i 3 minutter. Sørg for å ha god varme hele tiden.

Trinn 3

Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Vend forsiktig på kylling og grønnsaker og fres godt i ca. ett minutt til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Trekk til side, press over limesaft og smak til med pepper.

Serveringsforslag

Dryss rikelig med frisk hakket koriander over retten før servering.