Italienske kjøttboller i tomatsaus

Tidsbruk 15 minutter
3 ingredienser
13107 planlagt
Italienske kjøttboller i tomatsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
De smakfulle italienske kjøttbollene er laget av norsk svin og mer enn 15 ulike typer krydder. Enklere blir det ikke å servere en italiensk klassiker til middag!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Italienske kjøttboller i tomatsaus
1 pakke
Fersk spaghetti
1 pose
Oppkuttede grønnsaker

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Fjern plastfolien fra alu-formen og varm kjøttbollene og sausen i ovnen ved 180 °C varmluft i 15 minutter.

Trinn 3

Damp grønnsaker 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk. Servér!