Italienske kjøttboller i tomatsaus

Tidsbruk 15 minutter
3 ingredienser
7480 planlagt
Italienske kjøttboller i tomatsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
98 00
4 personer
De smakfulle italienske kjøttbollene er laget av norsk svin og mer enn 15 ulike typer krydder. Enklere blir det ikke å servere en italiensk klassiker til middag!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Italienske kjøttboller i tomatsaus
59,00 kr/pakke, 98,33 kr/kg
59 00
1 pose
Brokkolibuketter
27,00 kr/pose, 108,00 kr/kg
27 00
1 pakke
Fersk spaghetti
12,00 kr/pakke, 40,00 kr/kg
12 00
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
98 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Fjern plastfolien fra alu-formen og varm kjøttbollene og sausen i ovnen ved 180 °C varmluft i 15 minutter.

Trinn 3

Damp brokkoli 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk. Servér!