Italiensk grønnsaksuppe

Tidsbruk 15 minutter
11 ingredienser
1377 planlagt
Italiensk grønnsaksuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Il tricolore! Denne grønnsakssuppen har en smak av Italia og varmer ekstra godt på travle dager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Purreløk
1 stk
Løk
200 g
Sellerirot
200 g
Poteter
1 glass
Pastasaus REMA 1000
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
3 ts
Gressløk, liten
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
1 l
Grønnsaksbuljong
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kutt grønnsaker og poteter og finhakk hvitløk. Surr det så i en kasserolle med litt smør.

Trinn 2

Trinn 2

Ha på grønnsaksbuljong og la det småkoke i minimum 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i pastasausen og kidneybønnene og kok opp. Smak til med salt og pepper. Dryss over finhakket gressløk og server suppen med litt olivenolje.