Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Italiensk brødsalat

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
111 planlagt
Italiensk brødsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Croûton! Italiensk firkantmat med franske forbindelser. Krutongene trenger ikke alltid å være bittesmå terninger – ofte er det godt å ha litt mer å bite i.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 stk
Brød, Grovt og godt spelt
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Agurk
4 stk
Tomat
1 dl
Grønne oliven u/sten REMA 1000
1 potte
Basilikum
10 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Hvitvinseddik
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 250°C. Skjær brødet i terninger og vend dem i ca 1/3 av olivenoljen blandet med finhakket hvitløk. Rist brødet i ovnen til de er gylne og sprø.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt alle grønnsakene i terninger. Grill paprika og løk i tørr panne. Ha i tomatterninger og finhakket hvitløk.

Trinn 3

Trinn 3

Bland resten av olivenoljen, eddik, salt og pepper og hell det over grønnsakene. Bland og avkjøl.

Trinn 4

Trinn 4

Bland agurkterninger, oliven og brødbiter sammen med grønnsaksblandingen rett før servering. Dryss på rikelig med frisk basilikum og server med en gang.

Serveringsforslag

Både kapers og ansjos smaker godt i denne salaten.