Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Indrefilet av svin med grillede grønnsaker

Tidsbruk 60 minutter
14 ingredienser
217 planlagt
Indrefilet av svin med grillede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Det sjyer til – og godt er det! Denne sennepssjyen tar indrefileten til nye høyder. Med de grillede grønnsaksfavorittene blir det rett og slett himla godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
1 stk
Aubergine
1 stk
Squash
2 stk
Rød paprika
3 stk
Løk
1 potte
Kruspersille, liten
1 stk
Sitron
4 ss
Olivenolje REMA 1000
11 fedd
Hvitløk
2 ts
Oregano, tørket
2 ss
Smør
2 ss
Balsamicoeddik
1 ss
Honning
1 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Grønnsaker: Skjær aubergin, squash, paprika og 2/3 av løken i store biter.

Trinn 2

Trinn 2

Ha det i en bolle med olje, hele hvitløksfedd (spar noe til sennepsjyen), sitron, oregano, salt og pepper og bland godt. Legg alt i en langpanne og stek det i ovnen på 220 °C i ca. 45 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Svinefilet: Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha olje i en glovarm panne og brun kjøttet på alle sider. Sett inn et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Legg kjøttet i ovnen over grønnsakene og la det steke til det har en kjernetemperatur på 58 ?C. La den hvile under folie mens du lager sennepsjyen.

Trinn 4

Trinn 4

Sennepsjy: Finhakk halvparten av resterende løk. Fres løk og resten av hvitløken i smør til gyllent, ha i balsamicoeddik, honning og soya. Bland godt. Smak til med pepper. Server med rikelige mengder hakket frisk persille.