Indrefilet av svin med Asian slaw

13 ingredienser
346 planlagt
Indrefilet av svin med Asian slaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Indrefilet av svin krydret med inspirasjon fra det japanske kjøkkenet: soyasaus, pepper, sesam og ingefær.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Chiba Black Pepper indrefilet av svin
1 pose
Teriyaki Sauce

Asian Slaw

1 stk
Hodekål
3 stk
Gulrøtter
4 stk
Vårløk
1 potte
Koriander
1 stk
Rød chili
4 ss
Sesamfrø

Dressing

1 ss
Sesamolje
3 ss
Presset sitron
6 ss
Solsikkeolje
1 ss
Riseddik
1 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær kål i tynne strimler, og deretter finhakk den. Riv gulrøtter og hakk vårløk. Grovhakk koriander og finhakk chili. Ha kål, gulrøtter, vårløk, koriander og chili i en stor bolle. Bland godt sammen.

Trinn 2

Bland alle ingrediensene til dressingen. Vend dressingen godt inn og la salaten trekke i minst 30 minutter.

Trinn 3

Legg Chiba Black Pepper svin indrefilet på indirekte varme, legg på lokk og grill den til den er ferdig (kjernetemperatur ca 67 grader).

Trinn 4

Rist sesamfrø raskt i en varm panne og dryss over coleslawen rett før servering.

K-B-Q INDREFILET AV SVIN

K-B-Q INDREFILET AV SVIN

TERIYAKI MARINADE 100G TILT

TERIYAKI MARINADE 100G TILT