Indisk linsesuppe med kylling og ingefær

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
1494 planlagt
Indisk linsesuppe med kylling og ingefær
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili, hvitløk og ingefær sørger for smaksfutt i denne suppen. Kan gjerne lages uten kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Eple
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili rød
1 ss
Ingefær
2 ss
Sitronsaft
1 ss
Rød currypasta
2 terning
Grønnsaksbuljong
2 boks
Linser røde
400 g
Strimlet kyllingfilet

Slik gjør du

Trinn 1

Fres linser i solsikkeolje med finhakket løk, eple, hvitløk og chili. Tilsett karri og fortsett fresingen i to minutter på svak varme.

Trinn 2

Tilsett vann og grønnsaksbuljongterninger og kok i 10 minutter. Smak til suppen med finrevet ingefær, salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 3

Kok opp, tilsett stekte kyllingstrimler og server!

Tips!

Du kan gjerne lage denne suppen vegetarisk ved å utelate kylling. Bruk gjerne frisk sopp istedenfor kjøtt og dryss suppen med masse frisk koriander ved serving.