Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Indisk linsesuppe med kylling og ingefær

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
687 planlagt
Indisk linsesuppe med kylling og ingefær
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili, hvitløk og ingefær sørger for smaksfutt i denne suppen. Kan gjerne lages uten kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Eple
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili rød
1 ss
Ingefær
2 ss
Sitronsaft
1 ss
Rød currypasta
2 terning
Grønnsaksbuljong
2 boks
Linser røde
400 g
Strimlet kyllingfilet

Slik gjør du

Trinn 1

Fres linser i solsikkeolje med finhakket løk, eple, hvitløk og chili. Tilsett karri og fortsett fresingen i to minutter på svak varme.

Trinn 2

Tilsett vann og grønnsaksbuljongterninger og kok i 10 minutter. Smak til suppen med finrevet ingefær, salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 3

Kok opp, tilsett stekte kyllingstrimler og server!

Tips!

Du kan gjerne lage denne suppen vegetarisk ved å utelate kylling. Bruk gjerne frisk sopp istedenfor kjøtt og dryss suppen med masse frisk koriander ved serving.