Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Indisk entrecôte med grov hummus

Tidsbruk 20 minutter
11 ingredienser
99 planlagt
Indisk entrecôte med grov hummus
Legg oppskrift
i handlelapp
En spicy mix av matimpulser fra fjerne himmelstrøk – indiske karri møter Midt-Østens hummus, en tradisjonsrik kikert-dip som smaker utmerket til salaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 stk
Kikerter økologiske
2 dl
Matyoghurt Tine
0,5 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Spinat, vasket og klar Bama
4 dl
Middagsris REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Karri
1 klype
Kajennepepper
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Pensle kjøttet med olje og ha på karri, salt og kajennepepper. Stek eller grill entrecôten i ca. 2-3 minutter på hver side. La det hvile. Kok ris.

Trinn 2

Trinn 2

Hummus: Skyll og sil av kikerter i et dørslag. Kjør til en fin puré med yoghurt, hvitløk, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Del agurk og tomat i terninger og bland med vasket spinat.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær kjøttet i skiver. Anrett spinatsalaten på tallerkner, ha hummus over og kjøttskivene på toppen. Server kokt ris til.

Serveringsforslag

Sever med nanbrød eller grillet focaccia