Indisk entrecôte med grov hummus

Tidsbruk 20 minutter
11 ingredienser
100 planlagt
Indisk entrecôte med grov hummus
Legg oppskrift
i handlelapp
En spicy mix av matimpulser fra fjerne himmelstrøk – indiske karri møter Midt-Østens hummus, en tradisjonsrik kikert-dip som smaker utmerket til salaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 stk
Kikerter økologiske
2 dl
Matyoghurt Tine
0,5 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Spinat, vasket og klar Bama
4 dl
Middagsris REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Karri
1 klype
Kajennepepper
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Pensle kjøttet med olje og ha på karri, salt og kajennepepper. Stek eller grill entrecôten i ca. 2-3 minutter på hver side. La det hvile. Kok ris.

Trinn 2

Trinn 2

Hummus: Skyll og sil av kikerter i et dørslag. Kjør til en fin puré med yoghurt, hvitløk, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Del agurk og tomat i terninger og bland med vasket spinat.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær kjøttet i skiver. Anrett spinatsalaten på tallerkner, ha hummus over og kjøttskivene på toppen. Server kokt ris til.

Serveringsforslag

Sever med nanbrød eller grillet focaccia