Hvitløkstekte aspargesbønner

Tidsbruk 10 minutter
7 ingredienser
16 planlagt
Hvitløkstekte aspargesbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Gi aspargesbønnene et løft med hvitløk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Aspargesbønner
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sjalottløk
1 l
Vann
1 ss
Salt
1 ss
Smør
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønnene for stilkfestet. La gjerne den spisse tuppen sitte på.

Trinn 2

Kok opp vann med salt, og kok bønnene i fosskokende vann i 3 minutter.

Trinn 3

Hell av vannet og ha i smør, finhakket hvitløk og sjalottløk.

Trinn 4

Fres i ett minutt og avslutt med noen drag med pepperkvernen.