Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hvitløksstekte aspargesbønner

8 ingredienser
22 planlagt
Hvitløksstekte aspargesbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
De grønne belgfruktene får ekstra god smak av å bli vendt i smør og hvitløk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Aspargesbønner
300 g
Sukkererter
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Sjalottløk
1 l
Vann
1 ss
Salt
1 ss
Smør
1 klype
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønner og sukkererter for stilker. La gjerne den spisse tuppen sitte på. Kok opp vann med salt, og kok bønnene i fosskokende vann i tre minutter. Hell av vannet, og ha i smør, hakket hvitløk og hakket sjalottløk. Fres i ett minutt og tilsett noen drag med hvit pepperkvern, så er de ferdige.

Tips!

Bønnene kan renses og kokes dagen før. Husk å avkjøle dem i kaldt vann når de er ferdigkokte. Bønnene freses i smør med hakket hvitløk og sjalottløk i to minutter før servering.