Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Hvitløksstekte aspargesbønner

8 ingredienser
2 planlagt
Hvitløksstekte aspargesbønner
Klikk og dra
til kalenderen
De grønne belgfruktene får ekstra god smak av å bli vendt i smør og hvitløk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Aspargesbønner
300 g
Sukkererter
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Sjalottløk
1 l
Vann
1 ss
Salt
1 ss
Smør
1 klype
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønner og sukkererter for stilker. La gjerne den spisse tuppen sitte på. Kok opp vann med salt, og kok bønnene i fosskokende vann i tre minutter. Hell av vannet, og ha i smør, hakket hvitløk og hakket sjalottløk. Fres i ett minutt og tilsett noen drag med hvit pepperkvern, så er de ferdige.

Tips!

Bønnene kan renses og kokes dagen før. Husk å avkjøle dem i kaldt vann når de er ferdigkokte. Bønnene freses i smør med hakket hvitløk og sjalottløk i to minutter før servering.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også!
Dra ned i kalender