Hvitløksklubber med grillet maissalsa

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
14 planlagt
Hvitløksklubber med grillet maissalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Klubbene blir enda enklere å grille om du trær dem på to trespyd. Dette er en grillfavoritt blant både små og store!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hvitløksklubber

1,5 pakke
Hvitløksklubber

Grillet maissalsa

0,8 stk
Maiskolbe
2,3 stk
Modne tomater
0,2 stk
Rødløk 4-pk
0,8 fedd
Hvitløk
0,4 stk
Grønn chili
1,5 ss
Finhakket frisk koriander
0,4 stk
Lime, saft
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tre kyllingklubbene på to trespyd. Dette vil gjør det lettere å snu spydene. Legg kyllingklubbene på indirekte varme, sett på lokk og grill i ca. 10 minutter. Flytt kyllingklubbene til direkte varme for å gi dem fin farge. Legg dem så tilbake på indirekte varme til de er ferdige.

Trinn 2

Grill maiskolben på direkte varme til den har fått fin farge. Skrap maiskornene fra kolben. Fjern kjerne og frø i tomatene og grovhakk dem. Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Bland alle grønnsakene med finhakket koriander og smak til med limesaft, salt og pepper.

Prøv også