Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hvitløksklubber med grillet maissalsa

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
Hvitløksklubber med grillet maissalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Klubbene blir enda enklere å grille om du trær dem på to trespyd. Dette er en grillfavoritt blant både små og store!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hvitløksklubber

1,5 pakke
Hvitløksklubber

Grillet maissalsa

0,8 stk
Maiskolbe
2,3 stk
Modne tomater
0,2 stk
Rødløk 4-pk
0,8 fedd
Hvitløk
0,4 stk
Grønn chili
1,5 ss
Finhakket frisk koriander
0,4 stk
Lime, saft
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tre kyllingklubbene på to trespyd. Dette vil gjør det lettere å snu spydene. Legg kyllingklubbene på indirekte varme, sett på lokk og grill i ca. 10 minutter. Flytt kyllingklubbene til direkte varme for å gi dem fin farge. Legg dem så tilbake på indirekte varme til de er ferdige.

Trinn 2

Grill maiskolben på direkte varme til den har fått fin farge. Skrap maiskornene fra kolben. Fjern kjerne og frø i tomatene og grovhakk dem. Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Bland alle grønnsakene med finhakket koriander og smak til med limesaft, salt og pepper.

Prøv også