Hvit lasagne med laks og squash

3.3 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
287 planlagt
Hvit lasagne med laks og squash
Legg oppskrift
i handlelapp
Bytt ut kjøttet med laks, og vipps så har du en sunnere lasagne! Her har vi brukt en spennende vri på ostesausen, med ricotta og creme fraiche.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Laksefilet (i terninger)
1
Ricotta
1 dl
Creme fraiche
1
Lasagneplater
1 stk
Squash
1 fedd
Hvitløk
1 pose
Revet ost
1 ts
Salt
0.5 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk hvitløk og bland i en bolle med ricotta, creme fraiche, salt og pepper.

Trinn 2

Kutt opp squash på langsiden med en ostehøvel, til lange, tynne strimler.

Trinn 3

Fyll en ildfast form med ricotta-blandingen, laks i terninger, squash i strimler og lasagneplater (i den rekkefølgen), lagvis. Topp med ricotta og revet ost, og stek midt i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.

Denne oppskriften er laget av

Fattig Student

TIPS

Server gjerne en restesalat ved siden av, med det du har liggende av grønnsaksrester fra kjøleskapet.