Husets fiskepinner med grønn potetstappe

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
530 planlagt
Husets fiskepinner med grønn potetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Sett farge på middagen! Med brokkoli og erter blir potetstappen både ekstra grønn og ekstra god. Med hjemmelagde fiskepinner av torsk, er dette en rett som lett faller i smak hos både store og små.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
600 g
Poteter
1 stk
Brokkoli
1 pose
Erter REMA 1000
1 stk
Sitron
4 ss
Smør
1 dl
Hvetemel
2 dl
Griljermel
2 dl
Solsikkeolje REMA 1000
2 klype
Kajennepepper
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Del filetene opp i fingertykke strimler og panér først i hvetemel blandet med litt salt og kajennepepper, deretter i sammenvispet egg og tilslutt i griljermel.

Trinn 2

Trinn 2

Varm solsikkeolje i en vid stekepanne. Stek fiskepinnene til de blir gylne og sprø på begge sider og legg de på papir så oljen får renne litt av.

Trinn 3

Trinn 3

Skrell potetene og del dem i biter. Del brokkoli i buketter. Kok potetene så vidt møre, ha i erter og brokkoli og kok til alt blir mørt.

Trinn 4

Trinn 4

Hell av vannet. Ha i smør, salt og pepper og mos til ønsket konsistens. Ha på god olivenolje og smak til med salt og pepper. Server fiskepinner med grønn potetstappe og sitronbåter.