Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Husets fiskepinner med grønn potetstappe

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
528 planlagt
Husets fiskepinner med grønn potetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Sett farge på middagen! Med brokkoli og erter blir potetstappen både ekstra grønn og ekstra god. Med hjemmelagde fiskepinner av torsk, er dette en rett som lett faller i smak hos både store og små.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
600 g
Poteter
1 stk
Brokkoli
1 pose
Erter REMA 1000
1 stk
Sitron
4 ss
Smør
1 dl
Hvetemel
2 dl
Griljermel
2 dl
Solsikkeolje REMA 1000
2 klype
Kajennepepper
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Del filetene opp i fingertykke strimler og panér først i hvetemel blandet med litt salt og kajennepepper, deretter i sammenvispet egg og tilslutt i griljermel.

Trinn 2

Trinn 2

Varm solsikkeolje i en vid stekepanne. Stek fiskepinnene til de blir gylne og sprø på begge sider og legg de på papir så oljen får renne litt av.

Trinn 3

Trinn 3

Skrell potetene og del dem i biter. Del brokkoli i buketter. Kok potetene så vidt møre, ha i erter og brokkoli og kok til alt blir mørt.

Trinn 4

Trinn 4

Hell av vannet. Ha i smør, salt og pepper og mos til ønsket konsistens. Ha på god olivenolje og smak til med salt og pepper. Server fiskepinner med grønn potetstappe og sitronbåter.