Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hot Pot med fisk og skalldyr

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
58 planlagt
Hot Pot med fisk og skalldyr
Legg oppskrift
i handlelapp
Kinaputring på koketoppen? Hot Pot er opprinnelig en eldgammel kinesisk tilberedningsteknikk, og på en kjølig sommerkveld kan du neppe servere et mer passende måltid enn denne rykende varme sjømatgryta.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Torskefilet frossen Godehav
500 g
Reker frosne løsvekt Godehav
1 stk
Fennikel
2 stk
Gulrot
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
2 stk
Tomat
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Karri
3 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvitvinseddik
8 dl
Grønnsaksbuljong
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken og tin og rens rekene. Del fisken i terninger.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt fennikel, gulrot og løk i skiver, finhakk hvitløk og chili og fres det i varm panne med litt olje.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i karri, tilsett hvitvinseddik og la det dampe noen sekunder. Tilsett grønnsaksbuljong og la det koke opp. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Legg i fisk, reker og tomater i biter. Varm opp og server når fisken er gjennomkokt.

Serveringsforslag

Koriander og litt frisk finhakket ingefær setter spiss på suppen!