Høstsuppe med rotgrønnsaker og skinke | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Høstsuppe med rotgrønnsaker og skinke

Høstsuppe med rotgrønnsaker og skinke

4.2 i snitt
Høstsuppe med rotgrønnsaker og skinke
Høstsuppe som varmer på de dagene det er ekstra surt ute. En rask, enkel og smakfull middag perfekt til hverdags.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
200 gr
Sellerirot
2 stk
Gulrøtter
200 gr
Peraillerot
2 terning
Buljongterninger
2 ss
Persille
1 boks
Bokskinke
2 ss
Smør
1 l
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rens alle grønnsakene. Skjær dem i små terninger på 1 cm.

  2. Trinn 2

    Fres hakket løk og hvitløk i en kjele sammen med smør.

  3. Trinn 3

    Tilsett de andre grønnsakene, vann, litt salt, pepper og buljongterninger. Kok opp og småkok i minimum 15 minutter.

  4. Trinn 4

    Kutt skinken i terninger og ha i suppen. Er det kraft i boksen fra skinken, ha denne også i suppen. Dette gir en god smak.

  5. Trinn 5

    Til slutt tilsettes tørket persille og suppen serveres rykende varm.

Tips!

Server gjerne med frisk bladpersille.