Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hoisinribbe med wokede grønnsaker og ris

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
90 planlagt
Hoisinribbe med wokede grønnsaker og ris
Legg oppskrift
i handlelapp
En annerledes ribbemiddag! Her blir den deilige, sødmefulle ribbesmaken forsterket av en søtlig hoisinkraft og wokede grønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ribbe

1 stk
Langtidskokt ribbe i hoisinsaus

Wokede grønnsaker

2 stk
Gulrøtter
1 stk
Løk
100 g
Sukkererter
100 g
Aspargesbønner
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 ss
Finstrimlet ingefær
1 ts
Maizena
0,5 potte
Koriander
0,5 dl
Solsikkeolje

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered ribben etter anvisning på pakken. Ta vare på kraften til grønnsakswoken.

Trinn 2

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Rens og skrell alle grønnsakene og kutt i jevnestore skiver eller biter. Finhakk hvitløk og chili og strimle ingefæren.

Trinn 4

Varm en wokpanne eller stor stekepanne og ha i olje. Varm oljen til det ryker av den. Tilsett løk og fres i 30 sekunder før resten av grønnsakene has i. Rør godt om.

Trinn 5

Ha i hvitløk, chili og ingefær og fres i ett minutt. Tilsett kokekraften fra Hoisinribben og kok opp. Rør ut Maizena i litt kaldt vann og jevn wokgryten.

Trinn 6

Ribben skjæres i cm-tykke skiver, anrett wok og ris på tallerken og server skivet Hoisinribbe på toppen. Topp med hakket koriander.