Hjemmelaget tomatsuppe med glutenfri makaroni

9 ingredienser
55 planlagt
Hjemmelaget tomatsuppe med glutenfri makaroni
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Gå løs på en spennende og glutenfri variant av den velkjente tomatsuppen. Perfekt tilskudd på bordet både som hovedrett eller forrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Sjalottløk
0,5 stk
Chili
1 stk
Hvitløk
2 boks
Hakkede tomater
2 ss
Tomatpurè
350 g
Glutenfri makaroni
2 ss
Olivenolje
1 terning
Grønnsaksbuljong
7 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp makaroni i 5 minutter etter anvisning på pakken. Beregn ca. 75-100g per person.

Trinn 2

Finhakk sjalottløk, chili og hvitløk. Fres på svak varme i ca. 1-2 minutter. Hell over tomatboksene, tomatpuré, vann og buljong. Rør rundt og ta så stavmikseren og mos blandingen. Kok videre i 20 minutter. Krydre med sukker, salt og pepper.

Trinn 3

Server gjerne med timian, egg, glutenfri krutonger eller brød. Buon appetito!