Hjemmelaget is med jordbær og pistasj

3.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
84 planlagt
Hjemmelaget is med jordbær og pistasj
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmelaget is er enklere å lage en du tror. Denne oppskriften med jordbær og pistasj faller garantert i smak. Husk å sette av nok tid til fryseren.

Velg antall personer

8 voksne
0 barn

Ingredienser

3 stk
Eggeplommer
4 dl
Kremfløte
350 g
Jordbær + noe til pynt
100 g
Pistasjnøtter
70 g
Sukker
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Pisk eggeplommer og sukker til luftig eggedosis. Sett til side.

Trinn 2

Finhakk pistasjnøtter. Pisk kremfløten stiv og vend inn eggedosisen. Tilsett halvparten av pistasjnøttene.

Trinn 3

Kutt jordbær i mindre biter og bland med sukker til rørte bær.

Trinn 4

Dekk en brødform med plastfolie. Ha røren over i formen og hell over de rørte jordbærene. Rør forsiktig en gang uten å blande fullstendig. Dryss over resten av pistasjnøttene. Dekk til med plast og sett i fryseren til den er stiv.

Trinn 5

Skjær skiver av iskremen, anrett på en tallerken og pynt med jordbær.