Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hjemmelaget glutenfri lasagne

20 ingredienser
60 planlagt
Hjemmelaget glutenfri lasagne
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Samle flokken til bords med denne italienske familiefavoritten. Like god, bare glutenfri!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hvit saus

3 ss
Glutenfri lys melblanding
2,5 dl
Melk
1 klype
Muskat
200 g
Revet ost
2 ss
Smør
1 klype
Pepper
1 klype
Salt

Lasagne

400 g
Kjøttdeig
3 ss
Tomatpurè
2 boks
Hakkede tomater
1 stk
Liten finhakket løk
1 fedd
Hvitløk, finhakket
1 stk
Gulrot, finhakket
1 stang
Stangselleri, finhakket
1 pakke
Glutenfri Lasagneplater
0,5 dl
Olivenolje
0,5 ts
Kanel
2 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp olivenoljen i en kjele og fres gulrot, stangselleri, løk og hvitløk til det blir mørt.

Trinn 2

Tilsett kjøttdeigen og rør rundt til den er gjennomstekt. Hell over tomatboksene og bland inn tomatpuré, kanel og sukker. La småkoke i minimum 30 minutter til alle smaker har satt seg. Smak til med salt og pepper til slutt.

Trinn 3

Smelt smør i en kjele og bland inn melet. Spe så på med melken og rør forsiktig til du får en jevn masse. Krydre med salt, pepper, muskat og hvitløk.

Trinn 4

Fordel kjøttsaus, lasagneplater og hvit saus lagvis i en ildfast form. Topp med revet ost og gratiner midt i ovnen på 200 grader i ca. 35-40 minutter.