Hjemmelagde medisterkaker
Den milde smaken av medisterkaker er et perfekt følge til kraftig juleribbe. Revet løk setter en ekstra spiss på medisterkakene.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Ha medisterdeigen i en bolle og tilsett mel, finhakket eller revet løk, salt og pepper. Arbeid dette inn i deigen.
Trinn 2
Tilsett egg og arbeid det godt inn. Spe så med melk til en smidig farse.
Trinn 3
Varm en stekepanne og ha i smør og olje. La det bli lysebrunt. Stek en liten prøvekake for å sjekke om farsen trenger mer salt.
Trinn 4
Form medisterkaker med en spiseskje og stek dem på tre sider i fettet. Bruk middels varme slik at de blir pent brune og gjennomstekte. De trenger ca. 3 minutter på hver side. De kan stekes opp flere dager i forkant og varmes i panne eller ovn ved servering.
Passer godt til
Passer godt til
Stiansens juleribbe
Legg til