Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Hjemmelagde medisterkaker

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
248 planlagt
Hjemmelagde medisterkaker
Klikk og dra
til kalenderen
Den milde smaken av medisterkaker er et perfekt følge til kraftig juleribbe. Revet løk setter en ekstra spiss på medisterkakene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

225 g
Medisterdeig
0,4 stk
Finhakket løk
0,8 stk
Egg
0,4 dl
Melk
0,4 ss
Hvetemel
0,8 ts
Salt
0,4 ts
Pepper
0,4 ss
Smør
0,4 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Ha medisterdeigen i en bolle og tilsett mel, finhakket eller revet løk, salt og pepper. Arbeid dette inn i deigen.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett egg og arbeid det godt inn. Spe så med
 melk til en smidig farse.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en stekepanne og ha i smør og olje. La det bli lysebrunt. Stek en liten prøvekake for å sjekke om farsen trenger mer salt.

Trinn 4

Trinn 4

Form medisterkaker med en spiseskje og stek dem på tre sider i fettet. Bruk middels varme slik at de blir pent brune og gjennomstekte. De trenger ca. 3 minutter på hver side. De kan stekes opp flere
 dager i forkant og varmes i panne eller ovn ved servering.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Passer godt til
Passer godt til
Dra ned i kalender