Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Helstekt landkylling med ovnsbakte beter og småpoteter

11 ingredienser
256 planlagt
Helstekt landkylling med ovnsbakte beter og småpoteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er alltid stas å servere en hel fugl! Og når sausen bare trenger oppvarming, og beter og poteter varmebehandles sammen med kyllingen i ovnen, blir dette en rett som nærmest lager seg selv.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 stk
Hel Landkylling
2 ss
Smør
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Beter og poteter

1 pakke
Betemiks
500 g
Småpoteter
2 ss
Hakket oregano
3 ss
Olje
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Soppsaus

1 boks
Soppsaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Gni kyllingen inn med smør, salt og pepper. Kutt beter og poteter i båter, ha dem i en langpanne og vend inn litt olje, hakket oregano, salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Legg kyllingen på rist over langpannen og stek på 200 °C i ca. 1 time og 15 minutter.

Trinn 3

Varm opp soppsaus etter anvisning på pakken. Server kyllingen med ovnsbakte beter, småpoteter og soppsaus.

Lag soppsaus fra bunnen av!
Lag soppsaus fra bunnen av!