Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hel kylling med patate al forno

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
38 planlagt
Hel kylling med patate al forno
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Saftig kyllingsuksess? Ta tempen! Bruk steketermometer, så sørger du for at kyllingen ikke stekes for lenge og blir tørr. Server den som her – med ovnsstekte grønnsaker og potetbåter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fersk kylling 1,3 kg Solvinge
2 ss
Rosmarin
600 g
Poteter
1 stk
Løk
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
0,5 stk
Sitron
10 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200?C. Ha salt, pepper og grovhakket rosmarin på kyllingen.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær poteter, løk, squash og paprika i store biter, og skrell hvitløksfeddene. Bland inn olivenolje, sitron, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Ha alt i en ildfast form og legg kyllingen i midten. Sett et steketermometer i ett av lårene. Bak i ovn til lårene har en kjernetemperatur på 70?C. Ta ut kyllingen og la den hvile mens grønnsakene stekes videre til de er gylne. Del opp kyllingen i serveringsstykker og server sammen med poteter og grønnsaker.