Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Havrepanert skrei servert med ratatouille og kokte mandelpoteter

21 ingredienser
126 planlagt
Havrepanert skrei servert med ratatouille og kokte mandelpoteter
Klikk og dra
til kalenderen
En annerledes og sprø skreirett med ekstra sunn panering!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ratatouille

0,8 stk
Rød paprika
0,2 stk
Squash
0,2 stk
Aubergine
0,8 stk
Løk
1,5 fedd
Hvitløk
0,8 ts
Tørket timian
0,8 ts
Tørket rosmarin
0,8 boks
Hakkede tomater
0,4 dl
Hakket frisk basilikum
0,4 dl
Olivenolje
1,5 ss
Hvitvinseddik
0,8 ss
Sukker
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Nykvernet pepper

Havrepanert skrei

562,5 g
Skreifilet uten skinn
0,8 stk
Egg
1,5 dl
Havregryn
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Nykvernet pepper
2,3 ss
Hvetemel
0,8 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Ratatouille: Rens alle grønnsakene og kutt i fine terninger. Fres hakket løk og hvitløk i olje, tilsett tørkede urter og resten av grønnsakene. Ha i hermetiske tomater, hvitvinseddik og sukker og kok opp. Kok i 5 minutter og smak til med salt og pepper. Tilsett hakket basilikum ved servering.

Trinn 2

Havrepanert skrei: Kutt fisken i passe store stykker. Du trenger 3 skåler; én med hvetemel, én med sammenpisket egg og en med havregryn, evt. griljermel. Salte og pepre fiskestykkene og vend dem først i hvetemel. Rist bort overflødig mel. Vend dem deretter i sammenpisket egg, og tilslutt i havregryn. Fisken stekes i solsikkeolje på middels varme i 3 minutter på hver side.

Trinn 3

Server med ratatouille og kokte mandelpoteter, gjerne med hakkede friske urter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender