Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Hamburguesas på potetkake

Tidsbruk 35 minutter
7 ingredienser
6 planlagt
Hamburguesas på potetkake
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Riv, ruskende sprø! De sprøstekte potetkakene er en herlig kulinarisk avsats for juicy grillburgere med tomater på toppen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Hamburguesas Nordfjord - NB! Sesongvare
500 g
Poteter
3 stk
Tomat
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
1 dl
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Vask potetene og riv dem på den groveste delen av rivjernet. Bland inn finhakket løk og hvitløk, salt og pepper. Form en kake til hver person og stek dem i en varm stekepanne med solsikkeolje.

Trinn 2

Trinn 2

Stek så videre i ovnen i ca. 20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Grill eller stek hamburguesas. Skjær tomatene i skiver, ha på salt og pepper og litt olivenolje. Server potetkaker og hamburguesas og topp med tomater.

Serveringsforslag

Server gjerne med aioli eller crème fraîche smakt til med dijonsennep.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender