Hamburguesas på potetkake

Tidsbruk 35 minutter
7 ingredienser
7 planlagt
Hamburguesas på potetkake
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Riv, ruskende sprø! De sprøstekte potetkakene er en herlig kulinarisk avsats for juicy grillburgere med tomater på toppen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Hamburguesas Nordfjord - NB! Sesongvare
500 g
Poteter
3 stk
Tomat
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
1 dl
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Vask potetene og riv dem på den groveste delen av rivjernet. Bland inn finhakket løk og hvitløk, salt og pepper. Form en kake til hver person og stek dem i en varm stekepanne med solsikkeolje.

Trinn 2

Trinn 2

Stek så videre i ovnen i ca. 20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Grill eller stek hamburguesas. Skjær tomatene i skiver, ha på salt og pepper og litt olivenolje. Server potetkaker og hamburguesas og topp med tomater.

Serveringsforslag

Server gjerne med aioli eller crème fraîche smakt til med dijonsennep.