Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Hakkebøff med erter og rødbeter

Tidsbruk 50 minutter
8 ingredienser
79 planlagt
Hakkebøff med erter og rødbeter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Hakker og bukker! Jo, vær så god. Dette er en elegant taffelvariant av den danske tradisjonsretten hakkebøf. Ikke bare smaker den fabelaktig – her serverer du den som små kunstverk også.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 5%, 400 g Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Tomat
1 pose
Erter REMA 1000
1 glass
Rødbeter REMA 1000
0,5 stk
Gourmetloff Mesterbakeren
300 g
Poteter
1 dl
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Taffelpoteter: skrell og skjær potetene i tynne skiver, og så i strimler.

Trinn 2

Trinn 2

Stek potetstrimlene gylne i varm olje. Legg dem på kjøkkenpapir og dryss på litt salt.

Trinn 3

Trinn 3

Rør karbonadedeigen godt sammen med finhakket løk, salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Lag fire fine bøffer og stek dem på begge sider i olje, til de er medium stekte. Kjernetemperatur på 57?C for rosa biffer. Kok ertene i vann i ca. 2 minutter. Sil av vannet og lag puré med en stavmikser eller blender. Vend inn grovhakket tomat og smak til med salt og pepper. Rist loffskivene eller stek dem i litt olje i en panne. Legg ertepuré på hver loffskive, legg på bøffene og topp det hele med rødbeter og taffelpoteter.