Høstgryte med oksekjøtt

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
143 planlagt
Høstgryte med oksekjøtt
Legg oppskrift
i handlelapp
Smaker som en viltgryte, men lages med oksekjøtt. Dette er smaken av høst!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Tynnskåret storfekjøtt
2 stk
Løk, grovhakket
2 stk
Gulrøtter i terninger
500 g
Poteter
1 ss
Einebær, hakket
1 terning
Buljongterning
2 skive
Geitost
1 dl
Creme fraiche
2 ss
Solsikkeolje
2 ts
Salt
1 ts
Pepper
4 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Fres kjøttet i solsikkeolje i 2 minutter og tilsett terninger av grønnsaker og skrelte poteter.

Trinn 2

Ha i finhakket einebær, salt og pepper.

Trinn 3

Tilsett vann, buljongterning og geitostskiver. Kok opp og kok i 25 minutter som en lapskaus.

Trinn 4

Rett før servering tilsettes creme fraiche og du kan servere en deilig “viltgryte” med okse.

Tips!

Hvis sausen skiller seg litt, kan du sile sausen av, kjøre den opp med stavmikser og blande i gryten, så den ser delikat og fin ut. Det er ekstra godt med rørte tyttebær til gryta.