Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gulrotsuppe med fennikel

Tidsbruk 25 minutter
12 ingredienser
341 planlagt
Gulrotsuppe med fennikel
Legg oppskrift
i handlelapp
Varmt er sunt! Visste du at kokte eller stekte gulrøtter er enda sunnere enn rå? Varmen frigjør antioksidantene og gjør denne suppen både supersunn og supergod.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

8 stk
Gulrot
3 fedd
Hvitløk
2 stk
Løk
2,5 dl
Yoghurt Naturell
12 dl
Grønnsaksbuljong
1 potte
Kruspersille, liten
0,5 stk
Brød, Grovt og godt bygg
1 stk
Fennikel
1 klype
Kajennepepper
4 ss
Olivneolje
1 ss
Smør
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Rasp gulrot, løk og hvitløk grovt eller del i små biter. Fres alt i smør og 3/4 av oljen i en kjele i 2-3 minutter. Tilsett hvitvinseddik og la det dampe ut. Ha i buljong og la suppen koke til alt er mørt.

Trinn 2

Trinn 2

Kjør suppen smidig med stavmikser eller i blender, og smak til med salt og kajennepepper. Skjær fennikel i tynne strimler, ha på litt olivenolje, salt og kajennepepper. Bland godt.

Trinn 3

Trinn 3

Bland yoghurten med finhakket persille og smak til med salt og pepper. Server suppen med fennikelsalat, urtedressing og brød.