Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gulrot og linsesuppe

Tidsbruk 15 minutter
14 ingredienser
98 planlagt
Gulrot og linsesuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
En rik og spicy vegetarsuppe laget med kokosmelk, linser og gulrøtter. 

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Gul løk
2 fedd
Hvitløk 

500 g
Gulrøtter
2 pose
Røde linser

1 boks
Kokosmelk 

0,5 stk
Sitron
0,5 ts
Cayennepepper
1 bunt
Fersk koriander
2 stk
Gulrøtter, til garnityr
2 terning
Terninger grønnsaksbuljong 
1 l
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk og hvitløk og skjær gulrøtter i biter.

Trinn 2

La vannet fra linsene renne av og skyld i kaldt vann. 


Trinn 3

Fres løk i litt solsikkeolje i en kjele. Tilsett gulrøtter og hvitløk når løken har blitt myk og blank, og stek noen minutter til.

Trinn 4

Ha i røde linser, grønnsaksbuljong, kokosmelk og tilsett ca. 3/4 av vannet og kok til gulrøttene har blitt møre. 


Trinn 5

Kjør suppen glatt med en stavmikser. Tilsett mer av vannet om ønskelig og smak til med sitron, cayennepepper, salt og pepper. 
Server med finhakket koriander og strimlede gulrøtter.