Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Gulrot- og ingefærsuppe

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
351 planlagt
Gulrot- og ingefærsuppe
Klikk og dra
til kalenderen
Herlig høstfarge! Sett både farge og smak på årstiden – denne suppen ser like god ut som den smaker, og kan gjerne varieres ved å tilsettes fisk eller skalldyr.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

8 stk
Gulrøtter
0,5 ss
Karripulver
3 ss
Revet ingefær
2 dl
Fløte
0,5 stk
Sitron, friskpresset saft
50 g
Smør
0,5 ts
Salt
5 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Fres dem i smør sammen med karripulver, salt og ingefær. Tilsett vann og la dette koke under lokk til det er mørt

Trinn 2

Kjør til en glatt suppe i blender eller med stavmikser. Tilsett fløte og smak til med salt, pepper og presset sitron. Server suppen som den er, eller med bakt torsk og rucculasalat.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender