Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gulasj med kylling

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
24 planlagt
Gulasj med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Gulasj er Ungarns nasjonalrett og navnet refererer til opprinnelsen "gjetermat". En klassisk gulasj lages med oksekjøtt, vi gjør en liten vri og serverer den fyldige suppen med kyllingklubber.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Purreløk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
400 g
Poteter
3 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
5 dl
Hønsebuljong
1 klype
Paprikakrydder
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kutt løk og paprika i terninger, purre i skiver og finhakk hvitløk. Brun kyllingklubbene i en gryte.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett de kuttede grønnsakene og la det frese med i noen minutter. Tilsett hermetiske tomater og buljong og la det småkoke i ca. 15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skrell og skjær potetene i biter og ha det i gryta. Kok videre til potetene er møre. Smak til med salt, kajennepepper og paprika.

Serveringsforslag

Server gjerne med hvitløksbaguetter og finhakket persille.