Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Guacamole

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
128 planlagt
Guacamole
Legg oppskrift
i handlelapp
Mexicos signatursalsa nummer én, smaker fantastisk når du lager den fra ferske råvarer – og er utmerket både som middagstilbehør og dip.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Modne avokado
1 stk
Tomat
0,5 stk
Liten løk
1 ss
Hermetisk jalapeño i skiver
1 neve
Grovhakket koriander
0,5 stk
Lime, saften
1 klype
Salt
1 ss
Extra virgin olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk tomatene (frø og skinn skal være med). Del avokadoene i to, fjern steinene og grav ut «kjøttet» med en spiseskje og over i en bolle. Grovknus avokadokjøttet med en gaffel.

Trinn 2

Tilsett finhakket tomat, løk og jalapeño, hakket koriander og olivenolje og rør forsiktig sammen. Smak til med limesaft og litt salt.

Trinn 3

Dekk med plastfolie – plastfolien skal legges rett oppå guacamolen for å hindre at den blir brun. La den stå i kjøleskapet i 30 minutter før servering slik at alle smakene setter seg.

Prøv også
Prøv også