Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Guacamole

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
97 planlagt
Guacamole
Klikk og dra
til kalenderen
Mexicos signatursalsa nummer én, smaker fantastisk når du lager den fra ferske råvarer – og er utmerket både som middagstilbehør og dip.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Modne avokado
1 stk
Tomat
0,5 stk
Liten løk
1 ss
Hermetisk jalapeño i skiver
1 neve
Grovhakket koriander
0,5 stk
Lime, saften
1 klype
Salt
1 ss
Extra virgin olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk tomatene (frø og skinn skal være med). Del avokadoene i to, fjern steinene og grav ut «kjøttet» med en spiseskje og over i en bolle. Grovknus avokadokjøttet med en gaffel.

Trinn 2

Tilsett finhakket tomat, løk og jalapeño, hakket koriander og olivenolje og rør forsiktig sammen. Smak til med limesaft og litt salt.

Trinn 3

Dekk med plastfolie – plastfolien skal legges rett oppå guacamolen for å hindre at den blir brun. La den stå i kjøleskapet i 30 minutter før servering slik at alle smakene setter seg.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Prøv også
Dra ned i kalender