Hopp til innhold

Cowboygryte med grillrester

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
Cowboygryte med grillrester
Cowboygryte med grillrester er perfekt restemat dersom du har pølser, koteletter, biff eller burgere til overs. Denne deilige gryten gir råvarene et helt nytt liv.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

500 gr
Restekjøtt etter grilling
2 ss
Olje
1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Løk
2 boks
Hvite bønner
1 ss
Soyasaus
2 fedd
Hvitløk
1 beger
Rester av grønnsaker
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær grillrestene (f.eks pølser, burgere eller koteletter) i terninger. Finhakk løk. Ha i en gryte og tilsett olje. Mykne løken og tilsett tomater, finhakket hvitløk og soyasaus.

Trinn 2

Sil av bønnene og ha i gryten sammen med restekjøttet og rester av grønnsaker (f.eks paprika, mais, sukkererter, søtpotet eller potet). Kok opp og senk så temperaturen til medium. Sett på lokk og la trekke i ca. 20 min. Smak til med salt og pepper og server.