Grove laksekarbonader med potetlapper

Tidsbruk 60 minutter
10 ingredienser
102 planlagt
Grove laksekarbonader med potetlapper
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Herlig hakkemat! Du får ikke saftigere og bedre laksekarbonader enn de du lager selv, med farse av hakket laksefilet fra fersk råvare. Nydelig!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 ss
Pepperrot på tube
300 g
Poteter
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pakke
Hjertesalat
1 pakke
Vårløk
4 ss
Rødbeter REMA 1000
1 stk
Sitron
1 potte
Dill, liten
5 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og kok potetene. Sil av vannet og avkjøl litt. LAKSEKARBONADER: Hakk laksen og bland med finhakket dill (1/2), pepperrot og litt salt og pepper. Rør til farsen blir fast. Form farsen til 8 små burgere og legg dem på et bakepapir.

Trinn 2

Trinn 2

POTETLAPPER: Mos potetene med hackit eller visp. Bland egget godt inn og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Lag små potetlapper og stek dem gylne på begge sider i litt olivenolje.

Trinn 4

Trinn 4

SALAT: Riv hjertesalat, finsnitt vårløk og hakk resten av dillen. Skjær rødbeter i strimler og bland alt i en bolle sammen med olivenolje. Smak til med presset sitron, salt og pepper.

Trinn 5

Trinn 5

Stek fiskekarbonadene raskt på begge sider i en varm panne med litt olje. Server laksekarbonadene med potetlapper og frisk salat.

Serveringsforslag

En klatt crème fraîche eller en yoghurtdressing smaker deilig til!