Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grove laksekarbonader med potetlapper

Tidsbruk 60 minutter
10 ingredienser
95 planlagt
Grove laksekarbonader med potetlapper
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Herlig hakkemat! Du får ikke saftigere og bedre laksekarbonader enn de du lager selv, med farse av hakket laksefilet fra fersk råvare. Nydelig!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 ss
Pepperrot på tube
300 g
Poteter
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pakke
Hjertesalat
1 pakke
Vårløk
4 ss
Rødbeter REMA 1000
1 stk
Sitron
1 potte
Dill, liten
5 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og kok potetene. Sil av vannet og avkjøl litt. LAKSEKARBONADER: Hakk laksen og bland med finhakket dill (1/2), pepperrot og litt salt og pepper. Rør til farsen blir fast. Form farsen til 8 små burgere og legg dem på et bakepapir.

Trinn 2

Trinn 2

POTETLAPPER: Mos potetene med hackit eller visp. Bland egget godt inn og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Lag små potetlapper og stek dem gylne på begge sider i litt olivenolje.

Trinn 4

Trinn 4

SALAT: Riv hjertesalat, finsnitt vårløk og hakk resten av dillen. Skjær rødbeter i strimler og bland alt i en bolle sammen med olivenolje. Smak til med presset sitron, salt og pepper.

Trinn 5

Trinn 5

Stek fiskekarbonadene raskt på begge sider i en varm panne med litt olje. Server laksekarbonadene med potetlapper og frisk salat.

Serveringsforslag

En klatt crème fraîche eller en yoghurtdressing smaker deilig til!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender