Hopp til innhold

Tomatsuppe med eggerøre

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
631 planlagt
Tomatsuppe med eggerøre

Lager du tomatsuppen fra bunn av som her, får du en fyldigere suppe med mer smak. Eggerøre stekt med løk, salt og pepper passer ekstra godt til.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 boks
2 stk
Løk
2 ss
Tomatpuré REMA 1000
3 stk
Egg Solvinge
2 stk
Tomat
9 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
5 dl
Grønnsaksbuljong
1 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Bakt tomat: Tomatene deles i to på tvers og legges på smurt bakepapir. Fordel hele hvitløksfedd (ca 8/9 av hvitløken) over tomatene og drypp over litt olivenolje. Dryss på salt og pepper. Bak i ovn ved 170°C i ca 30 min.

Trinn 2

Finhakk løk og resten av hvitløken. Fres halvparten av løken og hvitløken blank i olivenolje. Ha så i tomatpuré og fres det litt sammen med løken.

Trinn 3

Ha i hakkede tomater og kok opp med buljongen. La koke i ca. 15-20 minutter. Smak til med salt og rund av med litt sukker.

Trinn 4

Eggerøre: Visp sammen egg, finhakket løk (ca halvparten av resterende løk), litt vann, salt og pepper.

Trinn 5

Stek med litt olivenolje til du får en fin og løs eggerøre.