Squashsuppe
Squash er rik på fiber og har en mild smak som står veldig godt til sjømat. Prøv smakskombinasjonen i denne deilige suppen!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tin reker. Finhakk løk og hvitløk. Del squash i to på langs og skrap ut kjernen med en skje. Kutt i biter på ca. 1×1 cm.
-
Trinn 2
Reduser (kok inn) fløten til halvparten. Fres hakket løk og hvitløk i smør i en kjele til den er blank og myk. Tilsett evt. hvitvin og la det koke litt inn før du tilsetter squash. La koke et par minutter før du tilsetter kraft/buljong og den reduserte fløten.
-
Trinn 3
La småkoke til squashen er mør. Kjør til en jevn suppe med stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med presset sitron, salt og pepper.
-
Trinn 4
Fordel reker direkte i skåler og øs suppen over. Topp med hakket persille og server!