Squashsuppe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Squashsuppe

Ingen vurderinger
Squashsuppe

Squash er rik på fiber og har en mild smak som står veldig godt til sjømat. Prøv smakskombinasjonen i denne deilige suppen!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Squashsuppe

2 stk
Sjalottløk
1 fedd
Hvitløk
1 dl
Hvitvin (kan erstattes med litt mer sitron)
2 stk
Squash
7 dl
Grønnsaksbuljong
4 dl
Fløte
1 stk
Sitron, presset saft
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Reker

400 gr
Reker

Urter

1 neve
Persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin reker. Finhakk løk og hvitløk. Del squash i to på langs og skrap ut kjernen med en skje. Kutt i biter på ca. 1×1 cm.

  2. Trinn 2

    Reduser (kok inn) fløten til halvparten. Fres hakket løk og hvitløk i smør i en kjele til den er blank og myk. Tilsett evt. hvitvin og la det koke litt inn før du tilsetter squash. La koke et par minutter før du tilsetter kraft/buljong og den reduserte fløten.

  3. Trinn 3

    La småkoke til squashen er mør. Kjør til en jevn suppe med stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med presset sitron, salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Fordel reker direkte i skåler og øs suppen over. Topp med hakket persille og server!