Hopp til innhold

Spicy kålsuppe med blomkål

2.4 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
126 planlagt
Spicy kålsuppe med blomkål

Koke bort i kålen? Ingen fare. Her kan vi garantere at de andre smakene er der til fulle når du trenger en ekstra varm suppe som mest.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Erter REMA 1000
0.5 stk
Blomkål
1 ts
Ingefær
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
400 gr
Hodekål
1 stk
Rød chili
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 l
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Stek hvitløksbaguetter etter anvisning på pakken. Finsnitt kålen og del blomkålen opp i små buketter. Grovhakk løk og kutt gulrot i terninger. Stek i olivenolje sammen med finhakket hvitløk, chili (ca halvparten) og ingefær. Tilsett grønnsaksbuljong og kok opp. La det småkoke i ca. 5 minutter.

Trinn 2

Ha i kål og blomkål, og kok videre i ca. 10-15 minutter. Vend erter inn i suppen like før servering.

Trinn 3

La alt bli gjennomvarmt og smak til med salt og evt. litt mer chili. Server suppen med hvitløksbaguetter.