Spicy gulrot- og linsesuppe
En rik og spicy vegetarsuppe laget med kokosmelk, linser og gulrøtter.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk løk og hvitløk og skjær gulrøtter i biter.
-
Trinn 2
La vannet fra linsene renne av og skyld i kaldt vann.
-
Trinn 3
Fres løk i litt solsikkeolje i en kjele. Tilsett gulrøtter og hvitløk når løken har blitt myk og blank, og stek noen minutter til.
-
Trinn 4
Ha i røde linser, grønnsaksbuljong, kokosmelk og tilsett ca. 3/4 av vannet og kok til gulrøttene har blitt møre.
-
Trinn 5
Kjør suppen glatt med en stavmikser. Tilsett mer av vannet om ønskelig og smak til med sitron, cayennepepper, salt og pepper. Server med finhakket koriander og strimlede gulrøtter.